Εμπνευσμένα Δωμάτια

Το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρίας μας δημιουργεί καθημερινά νέες προτάσεις και ολοκληρωμένα παιδικά και εφηβικά δωμάτια.

Βρείτε παρακάτω εμπνευσμένα δωμάτια, προτάσεις διακόσμησης και διαρρύθμισης των επίπλων. Πάντα σε συνεργασία με τους πελάτες μας δημιουργούμε έπιπλα που να καλύπτουν τις ανάγκες τους. Σκοπός μας ένα αποτέλεσμα μοντέρνο, καλαίσθητο και λειτουργικό για το παιδικό δωμάτιο.


· Ολοκληρωμένο δωμάτιο για δύο ·

Σε αυτό το δωμάτιο, η σχεδιάστρια μας πρότεινε να τοποθετηθούν δύο μονά κρεβάτια με υφασμάτινο κεφαλάρι και αποθηκευτικό χώρο κάτω από το στρώμα.

Αρχικά μια σύνθεση γραφείου για δύο παιδιά με δύο ιδιαίτερες στήλες βιβλιοθήκες στο κέντρο. Το ζητούμενο είναι να έχει το κάθε παιδί έχει τον προσωπικό του χώρο μελέτης και βιβλιοθήκη στο πάνω μέρος για τα σχολικά τους αντικείμενα.

Ακολούθως, μια συρόμενη ντουλάπα με καθρέφτη συμπληρώνει το σετ και παρέχει όλο τον αποθηκευτικό χώρο που χρειάζονται τα παιδιά ( και η μαμά) για τα ρούχα και τα κλινοσκεπάσματα.


· Ολοκληρωμένο εφηβικό δωμάτιο για μια νεαρή κοπέλα ·

Μια σύνθεση παιδικού γραφείου για την μικρή μας φίλη που χρειάζεται πολλούς αποθηκευτικούς χώρους. Έναν καναπέ κρεβάτι NATALI σε λευκό χρώμα από μασίφ ξύλο οξιάς, με συρτάρια για αποθήκευση. Ο καναπές κρεβάτι ταιριάζει πολύ σε ένα εφηβικό δωμάτιο, καθώς κατά την διάρκεια της μέρας είναι ένας όμορφος καναπές με διακοσμητικές μαξιλάρες, ενώ το βράδυ γίνεται άνετο κρεβάτι.

Σύμφωνα με τις διαστάσεις του χώρου, επιλέχτηκε μια συρόμενη ντουλάπα για όλα τα ρούχα και κλινοσκεπάσματα της εφήβου.


· Παιδικό δωμάτιο για 2 παιδιά στη Θεσσαλονίκη ·

Στο δωμάτιο αυτό αναλάβαμε το σχεδιασμό και την κατασκευή εξ ολοκλήρου.
Η σχεδιάστρια μας πρότεινε να τοποθετηθεί μία τετράφυλλη ντουλάπα, 2 γραφεία με κρεμαστά κουτιά και μία κουκέτα με 3 κρεβάτια. Όταν ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των επίπλων είδαμε ότι το παιδικό δωμάτιο μεταμορφώθηκε σε ένα εφηβικό δωμάτιο με χώρους λειτουργικούς, με χρώματα ζωηρά και φωτεινά που κάθε παιδί θα ήθελα να μείνει σε αυτό.


· Παιδικό δωμάτιο για 8χρ κορίτσι ·

Το συγκεκριμένο δωμάτιο δημιουργήθηκε για ένα κοριτσάκι 8 χρονών.

Όπως φαίνεται τοποθετήθηκε ο καναπές terra, μία στιβαρή κατασκευή από μασίφ ξύλο οξιάς, ο οποίος διαθέτει δεύτερο συρόμενο κρεβάτι, ιδανικό για sleepover με φίλη και συρτάρια για να έχει τακτοποιημένα όλα τα παιχνίδια της.

Για το χώρο μελέτης χρειαζόμασταν αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους που θα καλύψουν τις ανάγκες για όλη τα σχολικά έτη λαμβάνοντας όμως υπόψη μία απαραίτητη προϋπόθεση, να έχει η σύνθεση ένα μοντέρνο και νεανικό στυλ. Αρχικά, σχεδιάσαμε το γραφείο με τη ζιγκ ζαγκ συρταριέρα που από μόνης της αποτελεί το κάτι διαφορετικό. Ακόμη προσθέσαμε δύο στήλες , μία κρεμαστή και μία επιδαπέδια για να καλύψουμε τις απαιτήσεις της αποθήκευσης και πλαισιώσαμε τη σύνθεση με κουτιά και ράφια. Τα αγαπημένα χρώματα του παιδιού ήταν και η ιδανική επιλογή για αυτό το δωμάτιο. Μωβ, λευκό και μπεζ βακελίτης, φωτεινά χρώματα , που κάνουν τη σύνθεση μοντέρνα δίχως όμως  να χάνει το παιδικό στοιχείο.


· Το δωμάτιο του μικρού Κωνσταντίνου ·

Το δωμάτιο αυτό έχει παραδοθεί σε μία όμορφη οικογένεια στην Κοζάνη. Και φυσικά το χαίρεται ο μικρός Κωνσταντίνος που ανυπομονούσε πολύ για το νέο του δωμάτιο.

Το challenge του δωματίου ήταν η ήδη υπάρχουσα συρταριέρα, η οποία έχει ένα ιδιαίτερο χρώμα που δε θέλαμε να κυριαρχεί στα καινούρια έπιπλα. Εξαιτίας αυτού, χρησιμοποιήσαμε ως κύριο χρώμα στα έπιπλα του γραφείου και του κρεβατιού το γκρι συνδυασμένο με το μπλε που είναι και το αγαπημένο χρώμα του Κωνσταντίνου. Επιλέξαμε κάποιες λεπτομέρειες να γίνουν στο φυσικό της οξιάς για να δέσουμε το χρώμα της συρταριέρας όπως τα ράφια, τις μετώπες των συρταριών και ένα κρεμαστό κουτί. Το αποτέλεσμα μοναδικό!

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και η σχεδιάστρια μας είναι στην διάθεση σας, για να δημιουργήσουμε μαζί το παιδικό δωμάτιο που ονειρεύεστε. Διαβάστε περισσότερα για την μελέτη & τον σχεδιασμό, την διαδικασία που ακολουθούμε και επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να δώσουμε λύσεις στις ανάγκες που υπάρχουν για το παιδικό δωμάτιο.


Μελέτη & Σχεδιασμός

Υπηρεσία δημιουργίας φωτορεαλιστικού σχεδίου

200.00

Δείτε πως μπορεί να είναι το δωμάτιο πριν την αγορά.

Read more