Η Ιωάννα μας ξεναγεί στο δικό της παιδικό δωμάτιο

Το παιδικό δωμάτιο μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού μοιάζει με ολόκληρο παλάτι. Έτσι και στην περίπτωση της μικρής Ιωάννας, όταν ολοκληρώθηκε το δωμάτιό της εκείνη στάθηκε μέσα σε αυτό και με περίσσιο ενθουσιασμό άρχισε να μας το παρουσιάζει.

Το κρεβάτι

Ξεκινώντας από το υπερυψωμένο κρεβάτι που η αλήθεια είναι ότι αυτό της άρεσε λιγάκι παραπάνω από τα υπόλοιπα έπιπλα, μας το περιέγραψε σαν το δικό της κάστρο όπου στον κάτω χώρο θα απλώνει όλα της τα παιχνίδια και θα έρχεται η Μυρτώ να παίζουν μαζί. Η υπόσχεση της ήταν ότι πλέον τα βράδια θα κοιμάται στο δικό της κρεβάτι και δε θα τρυπώνει στο δωμάτιο των γονιών της και όταν το κρεβάτι της χαμηλώσει, εκείνη θα έχει γίνει μεγάλη κοπέλα και θα το στολίσει με δύο μεγάλες μαξιλάρες σε φουξ χρώμα.

Η ντουλάπα

Στην “τεράστια” ντουλάπα η Ιωάννα μας είπε ότι θα τοποθετήσει όλα της τα φορέματα, τις πολύχρωμες κορδέλες της και τα παπούτσια της. Στα συρτάρια θα υπάρχουν μόνο παιχνίδια κάτι που μας το επιβεβαίωσε και η μαμά.

Το γραφείο

Στο γραφείο της, μιας και ακόμη δεν έχει ξεκινήσει το σχολείο θα αποθηκεύσει όλες τις ζωγραφιές που έχει φτιάξει για το μπαμπά και τη μαμά. Πλέον οι δημιουργίες της θα είναι ακόμη πιο πολλές γιατί στο νέο της γραφείο θα υπάρχουν περισσότεροι μαρκαδόροι και ξυλομπογιές. Φυσικά μας διαβεβαίωσε ότι όταν ξεκινήσει το σχολείο θα είναι η καλύτερη μαθήτρια γιατί σαν το δικό της γραφείο δε θα έχει κανείς!

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται