Γιατί να επιλέξω την κουκέτα Join;

Παιδικο Κρεβατι Κουκετα με Ροζ Υφασματα JOIN

Η κατασκευή της κουκέτας είναι η ιδανική λύση για δύο παιδιά στο ίδιο δωμάτιο, ειδικά σε σπίτια όπου τα παιδικά δωμάτια είναι μικρά και προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε κάθε διαθέσιμο χώρο. Ωστόσο κάνοντας μία “βόλτα” στον χώρο του διαδικτύου, αναζητώντας παιδικες κουκέτες, θα βρείτε άπειρα σχέδια, από διάφορα υλικά κατασκευής και σε τιμές που διαφέρουν μεταξύ τους αισθητά. Το αποτέλεσμα της αναζήτησης οδηγεί στο ερώτημα και τώρα ποια κουκέτα να επιλέξω;

Στο ερώτημα αυτό η ομάδα της Saltas έπιπλο έχει την κατάλληλη απάντηση!

Την Παιδική κουκέτα Join!

Τρία σημαντικά χαρακτηριστικά κάνουν την κουκέτα Join να διαφέρει από άλλες που υπάρχουν στην αγορά του παιδικού επίπλου.

1. Χειρολαβές στη σκάλα. Θέλοντας να μεγιστοποιήσουμε την ασφάλεια του παιδιού κατά την ανάβαση και την κατάβαση, κατασκευάζουμε τη σκάλα της κουκέτας με χειρολαβές δεξιά και αριστερά, σε 2 ύψη.

2. Το κάτω κρεβάτι της κουκέτας το κατασκευάζουμε με πλάτη έτσι ώστε το παιδί όταν κάθεται να μην ακουμπά στον τοίχο. Επίσης η πλάτη προσφέρει προστασία γιατί αποτρέπει το παιδί να χτυπήσει στον τοίχο κατά τη διάρκεια του ύπνου.

3. Τα σκαλοπάτια όπου πατά το παιδί για να ανέβει ή να κατέβει είναι αντιολισθητικά. Κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι λεία η επιφάνειά τους και το πόδι να μη γλιστρά.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται