Ολοκληρωμένο παιδικό δωμάτιο για δύο κορίτσια στην Αθήνα

Κάπου εκεί στις αρχές Μαρτίου επικοινώνησε μαζί μας η Ασημίνα,  μαμά δύο κοριτσιών, από την Αθήνα, θέλοντας να μάθει πληροφορίες  για το πώς μπορεί να φτιάξει το παιδικό δωμάτιο στην εταιρία μας. Της περιγράψαμε όλη τη διαδικασία, δηλαδή ότι πρέπει να μας στείλει κάποιες φωτογραφίες του χώρου, μία πρόχειρη κάτοψη του δωματίου για να έχουμε γνώση των διαστάσεων και έπειτα να συζητήσουμε για το τι τους αρέσει και φυσικά τι χωράει στο διαθέσιμο χώρο.

Η ανταπόκρισή της ήταν άμεση, μας έστειλε όλα τα στοιχεία  που χρειαζόμασταν και προχωρήσαμε σε σχεδιασμό κατόψεων και γραμμικών σχεδίων των επίπλων.  Έπειτα από την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών με εμπεριστατωμένα δεδομένα καταλήξαμε ότι το δωμάτιο για να είναι λειτουργικό θα πρέπει να τοποθετηθεί μία κουκέτα παράλληλη που θα φιλοξενεί  τα δύο παιδιά. Θέλαμε όμως η κουκέτα αυτή να είναι και εργονομική και όμορφη αισθητικά για αυτό  προσθέσαμε δύο μεγάλα συρτάρια αποθήκευσης αλλά και τη διακοσμητική σκεπή με την καμινάδα για να έχουν τα κορίτσια το δικό τους σπίτι μέσα στο δωμάτιο.

Ενώ η απόφαση για την κουκέτα λήφθηκε γρήγορα, για τα γραφεία χρειάστηκε περισσότερη μελέτη καθώς θέλαμε να είναι δύο ίδιες κατασκευές για να υπάρχει ομοιομορφία αλλά και ένα σχέδιο το οποίο στο τελικό του αποτέλεσμα δε θα ήταν φορτωμένο και ογκώδες. Είδαμε διάφορες προτάσεις παιδικών γραφείων με βιβλιοθήκη, ‘’παντρέψαμε’’ γραφεία με κρεμαστά κουτιά και ράφια, αλλάξαμε διαστάσεις και τελικά καταλήξαμε στην όμορφη σύνθεση Bow.

Το παιδικό γραφείο bow συνδυάζει και το girly style με τις καμπύλες στα πορτάκια αλλά και έχει αρκετούς χώρους αποθήκευσης έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του παιδιού καθ’ όλη τη διάρκεια των σχολικών χρόνων. Άλλωστε σκοπός μας εξαρχής ήταν να κάνουμε ένα δωμάτιο που θα το έχουν μέχρι να περάσουν φοιτήτριες, όπως μου επεσήμανε η μαμά Ασημίνα.

Το χρώμα που επιλέχθηκε ήταν το λευκό και για την κουκέτα και για τα γραφεία με κάποιες λεπτομέρειες σε απόχρωση σάπιου μήλου που ήταν διακριτικές και αναδείκνυαν τα έπιπλα. Στο γραφείο προσθέσαμε φωτισμούς led ενσωματωμένους στο ράφι έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάποιο πρόσθετο φωτιστικό και να έχει άπλετο φως.

Σας άρεσε το αποτέλεσμα; Θέλετε και εσείς ένα νέο παιδικό δωμάτιο; Αν βρίσκεστε μακριά από τη Θεσσαλονίκη και δε μπορείτε να επισκεφτείτε την έκθεσή μας, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email. Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και κατάλληλα καταρτισμένο για να σας βοηθήσει και να σας κατευθύνει στην καλύτερη απόφαση. Θα σχεδιάσουμε παρέα το παιδικό δωμάτιο των ονείρων σας, θα σας συμβουλέψουμε για την καλύτερη αξιοποίηση του χώρου που διαθέτετε και θα βρούμε λύσεις για ότι χρειάζεστε.

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να σας δείξουμε πως θα είναι το παιδικό σας δωμάτιο με τις επιλογές επίπλων που θα κάνετε πριν την αγορά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για το φωτορεαλιστικό σχέδιο δείτε εδώ:

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ