Ονειρεμένο παιδικό γραφείο

Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα σε αυτό το ονειρεμένο παιδικό γραφείο και σας το παρουσιάζουμε!

Ο παρακάτω χώρος είναι μια επέκταση του παιδικού δωματίου, όπου οι γονείς ήθελαν να βάλουν τα παιδικά γραφεία με βιβλιοθήκη των δύο αγοριών τους, καθώς και αποθηκευτικούς χώρους για παιχνίδια και λοιπά αντικείμενα.

Μελέτη – Σχεδιασμός

Από την πρώτη επίσκεψη του κύριου Γιάννη και της κυρίας Ελένης φάνηκε ότι θα έχουμε μια άψογη συνεργασία. Ήταν σίγουροι στο τι ήθελαν να τοποθετηθεί στο δωμάτιο αλλά και πρόθυμοι να ακούσουν νέες προτάσεις αποκλειστικά για το δωμάτιο τους.

Πρώτο βήμα, τα μέτρα και οι διαστάσεις του δωματίου. Επιλογή χρωμάτων και υλικών και δημιουργία φωτορεαλιστικού σχεδίου.

Δόθηκαν κάποιες προτάσεις, έγιναν και κάποιες διορθώσεις και το σχέδιο αποφασίστηκε.

Επόμενο βήμα, κατασκευή. Η κατασκευή των επίπλων γίνεται αποκλειστικά από το εξειδικευμένο μας προσωπικό, που εδώ και 12 χρόνια δημιουργεί τα ομορφότερα έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο.

Τοποθέτηση

Αφού ολοκληρώθηκε η κατασκευή. Ήρθε η στιγμή της τοποθέτησης. Πρώτα μπήκε η όμορφη ταπετσαρία με τα δεντράκια και έπειτα τα έπιπλα.

Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ειδικά για αυτό το δωμάτιο η σύνθεση Forest. Δύο γραφεία, γιατί το κάθε παιδί θέλει τον προσωπικό του χώρο μελέτης, με μια συρταριέρα και δύο στήλες για όλα τα σχολικά και προσωπικά αντικείμενα των παιδιών.

Μία ντουλάπα δίφυλλη για έξτρα αποθηκευτικό χώρο που ήθελε η κυρία Ελένη. Ένα σκαμπό και ένα γωνιακό καναπεδάκι με αποθηκευτικούς χώρους για τα παιχνίδια!

Το αποτέλεσμα τους ευχαρίστησε όλους και τα παιδιά ξετρελάθηκαν με το νέο τους ονειρεμένο παιδικό γραφείο.

Ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία και ευχόμαστε να τα χαρείτε!

Στο παιδικό δωμάτιο – γραφείο τοποθετήθηκαν:

Παιδικά Γραφεία με Βιβλιοθήκη

Παιδικό Γραφείο FOREST για δύο παιδιά

1,458.00

Ταπετσαρίες τοίχου

Ταπετσαρία τοίχου Animals

85.80

Ντουλάπες

Ντουλάπα TOMAS

620.00

Αν θέλετε και εσείς ένα νέο παιδικό δωμάτιο, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας. Το έμπειρο και κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό της Σάλτας Έπιπλο είναι εδώ για εσάς. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να σας συμβουλέψουμε τι είναι καλύτερο για εσάς. Τέλος σας δείχνουμε πως θα είναι το παιδικό δωμάτιο με τις επιλογές επίπλων που θα κάνετε πριν την αγορά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για το φωτορεαλιστικό σχέδιο δείτε εδώ:

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ