Ιστορία

Η εταιρία Saltas Έπιπλο ξεκίνησε τη δική της ιστορία στο χώρο του επίπλου το 1993.

Το πρώτο εργαστήριο βρισκόταν στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης. Ένας μικρός χώρος στον οποίο κατασκευάζονταν με μεράκι και όρεξη έπιπλα που κάλυπταν τις ανάγκες της τότε εποχής. Με την πάροδο των χρόνων το εργαστήριο μεγάλωσε και έτσι μεγάλωσε και η παραγωγή των επίπλων.

Πληρέστερη γκάμα προϊόντων, ποιοτικά υλικά και συνεχής έρευνα του πιο μοντέρνου, του πιο σύγχρονου που θα ξεχώριζε και θα ικανοποιούσε τον πιο απαιτητικό πελάτη. Όλα αυτά οδήγησαν στην ανάγκη να βρεθεί ένας νέος χώρος όπου τα έπιπλα της εταιρίας θα μπορούσαν να προβληθούν και να αναδειχθούν.

Έτσι το 2008 η Saltas Έπιπλο μεταφέρει την παραγωγή της λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Άγιο Αθανάσιο. Σε ένα χώρο 1500 τετραγωνικών μέτρων όπου και δημιουργεί το χώρο της παραγωγής εξοπλίζοντας τον με σύγχρονα μηχανήματα και αυτόν της έκθεσης των προϊόντων με κατασκευές που εντυπωσιάζουν. Το 2013 η εταιρία αποφασίζει την εξειδίκευση της παραγωγής στο κλάδο του παιδικού επίπλου.

Επιλέγει οικολογικά υλικά όπως το μασίφ ξύλο, πιστοποιημένα και κατάλληλα για το παιδί πως οι βαφές νερού και ξεκινάει να ομορφαίνει τα παιδικά δωμάτια.

Σήμερα η εταιρία σας υποδέχεται στον ίδιο χώρο ο οποίος είναι ανακαινισμένος και κατάλληλα διαμορφωμένος για τη σωστή παρουσίαση του παιδικού επίπλου, αναλαμβάνοντας τη μελέτη, το σχεδιασμό και την κατασκευή των επίπλων που θα μεγαλώσουν μαζί με το παιδί.