Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Πού και από ποιον κατασκευάζονται τα έπιπλα;

Τα παιδικά έπιπλα που προβάλλονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα saltasepiplo.gr είναι δικής μας κατασκευής και κατασκευάζονται στην έδρα μας στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης.

Ποια είναι η διαδικασία κατασκευής ενός επίπλου ειδικά για τον χώρο μου;

  1. Ερχόμαστε σε επικοινωνία και μας αναλύετε τις ανάγκες και το πως θα θέλατε την σύνθεση γραφείου ή το παιδικό σας δωμάτιο.
  2. Μας στέλνετε μία φωτογραφία με την κάτοψη του χώρου σας, την οποία θα δημιουργήσετε πολύ απλά σε ένα χαρτί με ένα μολύβι.
  3. Εμείς θα δημιουργήσουμε εικονικά την σύνθεση όπως την έχετε στο μυαλό σας και θα σας την στείλουμε ώστε να ολοκληρώσουμε, αν τυχών υπάρχουν, τις αλλαγές.
  4. Αφού δημιουργήσουμε το επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα, ξεκινάμε την κατασκευή των παιδικών επίπλων σας στις ακριβείς διαστάσεις.
  5. Έχετε τα ιδανικά έπιπλα παιδικού δωματίου κατασκευασμένα στις ειδικές διαστάσεις του χώρου σας.Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες για την μελέτη και τον σχεδιασμό εδώ.

Πως καταχωρώ μία παραγγελία;

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος saltasepiplo.gr.

Τηλεφωνικά στο 2310 722 586 καθημερινά από τις 09:00 έως τις 20:00 και τα Σάββατα από τις 09:00 έως τις 14:00.

Πώς παραλαμβάνω την παραγγελία μου;

Αφού καταχωρηθεί η παραγγελίας θα συγκεντρώσουμε και θα συσκευάσουμε τα προϊόντα σας και θα σταλούν με μεταφορική εταιρεία στον χώρο σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να τα παραλάβετε από την έδρα μας στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να δείτε τον χάρτη της τοποθεσίας μας εδώ.

Τι επιλογές πληρωμής έχω;

  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με μετρητά στο κατάστημα
  • Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στο κατάστημα

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους τρόπους πληρωμής μπορείτε να δείτε εδώ.

Πώς εξαργυρώνω τον κωδικό έκπτωσης (κουπόνι) που έχω;

Οι κωδικοί έκπτωσης αφορούν τις ηλεκτρονικές αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα saltasepiplo.gr. Κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας όταν φτάσετε στο στάδιο προβολής του «ΚΑΛΑΘΙΟΥ ΑΓΟΡΑΣ» θα δείτε σε ευκρινές σημείο κάτω από το κουμπί «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» το πλαίσιο εισαγωγής του κωδικού σας, αφού τον εισάγετε και πατήσετε εφαρμογή κουπονιού, τότε η έκπτωση θα πραγματοποιηθεί.

Πώς παρακολουθώ την εξέλιξη της παραγγελίας μου;

Στο πάνω δεξιά μέρος του ιστοτόπου saltasepiplo.gr υπάρχει το μενού «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ» και εκεί θα βρείτε τις παραγγελίες σας όπου και εμφανίζεται το στάδιο στο οποίο βρίσκονται.

Στις παραγγελίες που αποστέλλονται μέσω courier, σας παρέχουμε τον κωδικό εντοπισμού και έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε που βρίσκεται η παραγγελία σας γράφοντας τον κωδικό εδώ και πατώντας αναζήτηση.