Φωτορεαλιστικό σχέδιο: Όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Ο φωτορεαλισμός είναι η τρισδιάστατη απεικόνιση εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων με πιστή αναπαράσταση των υλικών, των χρωμάτων, ακόμα και του φωτισμού, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Τα φωτορεαλιστικά σχέδια, βοηθούν στη δημιουργία μίας πληρέστερης εικόνας του τελικού αποτελέσματος και βοηθούν τον πελάτη να αντιληφθεί καλύτερα το τελικό προϊόν, συμβάλλοντας έτσι στην αποφυγή αλλά και στην έγκαιρη διόρθωση τυχόν λαθών.

Στην περίπτωση των επίπλων, δίνεται στον πελάτη η δυνατότητα να δει το δωμάτιο που σκοπεύει να ανανεώσει, επανδρωμένο-ντυμένο και στημένο με τα έπιπλα που σκοπεύει να παραγγείλει, στις ακριβείς διαστάσεις αλλά και στα χρώματα τόσο του εκάστοτε δωματίου, όσο και των επίπλων.

Στην Saltas Epiplo, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, έχουμε προσθέσει το φωτορεαλιστικό σχέδιο στις υπηρεσίες μας. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Αφού έχετε επιλέξει τα έπιπλα που σας ενδιαφέρουν, σχεδιάζεται μία πρόχειρη κάτοψη του δωματίου σας με τις διαστάσεις των τοίχων και κάποια αντικείμενα όπως παράθυρο, μπαλκονόπορτα ή καλοριφέρ. Προτείνουμε να μας  στέλνετε και εικόνες για να έχουμε πιο σαφή εικόνα του δωματίου. Σας ετοιμάζουμε το φωτορεαλιστικό σχέδιο του δωματίου με τα έπιπλα που έχετε επιλέξει, σύμφωνα με τις δικές σας κατευθυντήριες γραμμές όσον αφορά διαστάσεις, χρώματα,υλικά. Εσείς το μελετάτε και σε περίπτωση που επιθυμείτε κάποια αλλαγή ή διόρθωση υλοποιείται και σας αποστέλλετε το σχέδιο ξανά για να το εγκρίνετε.

Σας παραθέτουμε μερικά παραδείγματα φωτορεαλιστικών μας σχεδίων

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία δημιουργίας φωτορεαλιστικού σχεδίου, μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται