Η συνταγή της επιτυχίας για ένα τέλειο παιδικό δωμάτιο!

Είναι φορές που όταν ολοκληρώνεται ένα παιδικό δωμάτιο νιώθουμε τέτοια ικανοποίηση. Είναι σα να βλέπουμε το δικό μας παιδί να χαίρεται με το καινούριο του κρεβάτι, να κάθεται για πρώτη φορά στο καινούριο του γραφείο!  Σίγουρα είναι το αίσθημα ότι μία δουλειά ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ωστόσο έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας νιώθουμε ότι το αίσθημα αυτό αποδίδεται στη λήξη μια όμορφης συνεργασίας με επιτυχία!

Κάθε ζευγάρι που γνωρίζουμε μοιράζεται μαζί μας τους προβληματισμούς, το άγχος να φτιαχτεί κάτι διαχρονικό, λειτουργικό και συνάμα καλαίσθητο. Και φυσικά, ο τελικός σκοπός είναι πάντα να αγαπήσει το παιδί το δωμάτιό του και να γίνει ο δικός του προσωπικός χώρος.

Έτσι συνέβη με το Βασίλη και την Αλεξάνδρα όπου επισκέφθηκαν τον εκθεσιακό μας χώρο αναζητώντας λύση για το παιδικό δωμάτιο της κόρης τους. Ήταν εξ αρχής οργανωμένοι. Είχαν μαζί τους τα μέτρα του δωματίου και τις φωτογραφίες του χώρου. Είχαν όμως και το πιο βασικό. Διέθεταν τόση θετική ενέργεια και τόση καλή θέληση στο να συνεργαστούμε και να βγει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Φωτορεαλιστικό σχέδιο

Φωτογραφίες δωματίου

Ο χώρος ήταν πολύ συγκεκριμένος. Επομένως, δε μας άφηνε το περιθώριο να σκεφτούμε δύο ή τρεις επιλογές χωροθέτησης. Η λύση για τη διάταξη των επίπλων ήταν μία έτσι ώστε να μπορεί το παιδί να κινείται άνετα μέσα στο δωμάτιο. Ακόμη, απαραίτητο κριτήριο στην επιλογή των επίπλων ήταν να υπάρχει αρκετός αποθηκευτικός χώρος. Οπότε επιλέχθηκε μία συρόμενη ντουλάπα με διαφορετική διαρρύθμιση στο κάθε φύλλο.

Η επιλογή για το γραφείο ήταν η σύνθεση γραφείου Isabella η οποία είναι μία εντυπωσιακή επιλογή καθώς καταλαμβάνει όλο το ύψος του τοίχου, προσφέροντας έτσι άπλετους  χώρους  αποθήκευσης. Επιπλέον, ο κρυφός φωτισμός με το θερμό φως που διαθέτουν οι στήλες και το γραφείο αποτελεί μία μοντέρνα επιλογή διακόσμησης του επίπλου. Επίσης, προσδίδει κομψότητα και απαλλάσσει τους γονείς από την αγορά επιτραπέζιου φωτιστικού.

Όσον αφορά το κρεβάτι, θέλαμε μία minimal επιλογή σε ίσιες γραμμές και να περιλαμβάνονται συρτάρια. Πράγματι, ο καναπές Natali είναι η ιδανική επιλογή με αυτά τα κριτήρια, σε χρώμα που αναδεικνύει τα νερά του ξύλου της οξιάς. Με τα 2 συρτάρια που καλύπτουν και αυτά την ανάγκη αποθήκευσης για παιχνίδια.

Κατόπιν, η τελευταία πινελιά για τη διακόσμηση του δωματίου ήταν οι μαξιλάρες πλάτης και η κουρτίνα. Θέλαμε κάτι ουδέτερο σε χρωματισμούς και σχέδιο που να εναρμονίζεται με τα έπιπλα του χώρου.

Η τοποθέτηση των επίπλων ολοκληρώθηκε! Το αποτέλεσμα, ακόμη πιο τέλειο από τα σχέδια και από ότι φανταζόμασταν ότι θα είναι!

Η όλη διαδικασία κράτησε ένα μήνα, από την επίσκεψη στο κατάστημα, τα σχέδια, τη μέτρηση, την κατασκευή και το τελικό βήμα την τοποθέτηση!

Βασίλη, Αλεξάνδρα ευχαριστούμε για τη συνεργασία! Διπλή χαρά όταν συνεργαζόμαστε με τέτοιους ανθρώπους!

Ανυπομονούμε να σχεδιάσουμε και το δικό σας δωμάτιο!

Αν ενδιαφέρεστε και εσείς για το σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων παιδικού δωματίου, επικοινωνήστε μαζί μας. Το έμπειρο προσωπικό μας και η διακοσμήτριά μας, θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις ιδανικές επιλογές για το παιδικό σας δωμάτιο, με βάση πάντα τις ανάγκες σας.

Ακόμη μπορείτε να δείτε το παιδικό σας δωμάτιο, σε φωτορεαλιστικό σχέδιο, 3D design, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Για περισσότερες πληροφορίες: