Ταπετσαρία στο παιδικό δωμάτιο

Ταπετσαρία σε μικρό παιδικό δωμάτιο

Αν έχετε μικρό χώρο στο παιδικό δωμάτιο, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα σκούρα χρώματα στους τοίχους και να προτιμήσετε τις pale αποχρώσεις όπως ivoire ή απαλό  ροζ ή σιέλ. Έναν έξυπνο τρόπο να αλλάξετε χρώμα στους τοίχους σας εύκολα και γρήγορα, χωρίς να αναστατώσετε όλο το δωμάτιο, αποτελούν οι ταπετσαρίες και οι μπορντούρες.

Ακόμη και στις γήινες αποχρώσεις τα σκούρα χρώματα μικραίνουν πολύ τους χώρους. Η επιλογή του χρώματος στους τοίχους, στα καλύμματα, στις κουρτίνες και στα χαλιά πρέπει να γίνεται με σοβαρή μελέτη ώστε να δημιουργείται ένας χώρος χαλάρωσης και παιχνιδιού.

Tαπετσαρία στο παιδικό δωμάτιο για αγόρι

Αν ο χώρος του παιδικού δωματίου και τα έπιπλα σας, σας το επιτρέπουν τότε μπορείτε να επιλέξετε πιο δυναμικούς χρωματισμούς και δώσετε ενέργεια στο παιδικό δωμάτιο. Η μόδα αυτό τον καιρό επιτάσσει σχέδια γεμάτα δράση όπως οι ταπετσαρίες με τους υπερήρωες που λατρεύουν τα παιδιά.

Tαπετσαρία στο παιδικό δωμάτιο για κορίτσι

Στα κοριτσίστικα παιδικά δωμάτια η ιδανική επιλογή είναι οι ταπετσαρίες τοίχου με τις πριγκίπισσες της Disney που αγαπάνε και θαυμάζουν, επιλογές όπως η Anna και η Elsa από την ταινία κινουμένων σχεδίων Frozen. Μία πολύ καλή επιλογή επίσης είναι οι vintage ταπετσαρίες που προσθέτουν μία αίσθηση μεγαλείου και διασκέδασης σε οποιοδήποτε παιδικό δωμάτιο.


Μπορείτε να δείτε ακόμη περισσότερες ταπετσαρίες εδώ.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται