Το παιδικό δωμάτιο του Δημήτρη

Άλλο ένα παιδικό δωμάτιο εξοπλίστηκε με τα έπιπλα Saltas.

Ο μικρός Δημήτρης ξεκινάει φέτος το σχολείο. Οι γονείς του θέλησαν να του κάνουν το νέο του δωμάτιο κατάλληλο και για μελέτη και για παιχνίδι.

Μετά από έρευνα αγοράς, κατέληξαν στα παιδικά έπιπλα Saltas. Η ποιότητα και η δυνατότητα διαμόρφωσης τους όπως ακριβώς τα θέλουν ήταν το κλειδί.

Τα έπιπλα που χρειάζονται είναι ένας καναπές κρεβάτι MARIO από μασίφ ξύλο και με αποθηκευτικό χώρο. Μια άνετη σύνθεση παιδικου γραφειου με βιβλιοθηκη από μασίφ ξύλο και με πολλούς χώρους για όλα τα βιβλία και τα σχολικά είδη του Δημήτρη. Καθώς και μια συρόμενη ντουλάπα.

Τα χρώματα επιλέχτηκαν και δημιουργήθηκε το φωτορεαλιστικό σχέδιο για μία πιο σφαιρική εικόνα ολόκληρου του δωματίου πριν την κατασκευή.

Μετά από κάποιες μικρές διορθώσεις, το σχέδιο μπήκε στην κατασκευή.

Εφόσον όλα τα έπιπλα είναι κατασκευής μας, υπάρχει πλήρης έλεγχος για τα χρώματα, τις διαστάσεις και υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.

Μετά από κάποιες μέρες, η κατασκευή ολοκληρώθηκε και πήγαμε στο παιδικό δωμάτιο του Δημήτρη να τοποθετήσουμε τα έπιπλα του.

Ο μικρός Δημήτρης ενθουσιάστηκε. Ήθελε αμέσως να γεμίσει την σύνθεση γραφείου με τα πράγματα του και να κοιμηθεί στο νέο του κρεβάτι!

Ευχόμαστε καλά διαβάσματα και όμορφες στιγμές γεμάτες χαμόγελα Δημήτρη.

Στο παιδικό δωμάτιο του Δημήτρη τοποθετήθηκαν τα εξής έπιπλα:

Ντουλάπες

Ντουλάπα ASTRA

1,155.00

Παιδικά Γραφεία

Γραφείο ROY με συρταριέρα

377.00

Βιβλιοθήκες

Στήλη – βιβλιοθήκη

200.00

Αν θέλετε και εσείς ένα νέο παιδικό δωμάτιο, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.Το έμπειρο και κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό της Σάλτας Έπιπλο είναι εδώ για εσάς. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να σας συμβουλέψουμε τι είναι καλύτερο για εσάς. Τέλος σας δείχνουμε πως θα είναι το παιδικό δωμάτιο με τις επιλογές επίπλων που θα κάνετε πριν την αγορά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για το φωτορεαλιστικό σχέδιο δείτε εδώ:

Σχεδιασμός παιδικού δωματίου