Παιδικό δωμάτιο στον Πειραιά

Η αρχή της σχολικής ζωής αποτελεί μια μεγάλη αλλαγή για κάθε παιδί και φυσικά για κάθε γονιό. Όπως ήταν φυσικό οι γονείς του μικρού Δημήτρη θέλοντας να κάνουν πιο ομαλή την αλλαγή αυτή αποφάσισαν να προσαρμόσουν το δωμάτιο του σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις.
Έχοντας βρει στην ιστοσελίδα μας διάφορες κατασκευές που θα ταίριαζαν στο δωμάτιο του παιδιού και θα κάλυπταν τις ανάγκες του επικοινώνησαν μαζί μας.
Εμείς με τη σειρά μας συζητώντας μαζί τους για το πως φαντάζονται το δωμάτιο τους προτείναμε λύσεις λειτουργικές, κατασκευές που δε θα άφηναν ανεκμετάλλευτο κάποιο σημείο του δωματίου χωρίς όμως να το έκανε να μοιάζει φορτωμένο με έπιπλα.Το φωτορεαλιστικό σχέδιο του δωματίου ετοιμάστηκε, οι επιθυμητές αλλαγές πραγματοποιήθηκαν και περάσαμε στην κατασκευή των επίπλων.

Παιδικη συνθεση γραφειου με βιβλιοθηκη

Μία σύνθεση γραφείου με βιβλιοθηκη και με αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους, ένα παιδικό κρεβάτι που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και όταν το παιδί γίνει έφηβος και μία πρόταση από κλειστά και ανοιχτά ντουλάπια για να τακτοποιεί τα προσωπικά του αντικείμενα.

Τα έπιπλα του δωματίου παραδόθηκαν και ήδη ο φίλος μας Δημήτρης απολαμβάνει το νέο του παιδικό δωμάτιο.

Ευχαριστούμε πολύ! Καλή σχολική χρονιά Δημήτρη!