Έπιπλα παιδικού δωματίου για δύο μικρά αγόρια

Με το μέγεθος των σημερινών διαμερισμάτων να γίνεται ολοένα και μικρότερο και κατ’επέκταση και τα παιδικά δωμάτια. Γι’ αυτό υπάρχει η ανάγκη της διαμόρφωσης τους ώστε να μένουν άνετα ένα, δύο ή και τρία παιδιά.

Το δωμάτιο που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι ένα για δύο μικρά αγόρια.

Αγορίστικο παιδικό δωμάτιο

Η κουκέτα, δική μας ειδική κατασκευή, ήταν επιθυμία των παιδιών και δεν μπορούσαμε παρά να την πραγματοποιήσουμε. Πήραμε λοιπόν την κουκέτα TERRA και την τροποποιήσαμε για να τοποθετηθεί το σπιτάκι με παράθυρο του παιδικού κρεβατιού LOVELY και στα δύο κρεβάτια.

Παίξαμε με τους χρωματικούς συνδυασμούς του πράσινου, του γκρι και του φυσικού στο ξύλο οξιάς. Δημιουργήθηκε ένα υπέροχο αποτέλεσμα που ευχαρίστησε μικρούς και μεγάλους.

Όπως ήδη θα γνωρίζετε, η κουκέτα TERRA διαθέτει και τρίτο συρόμενο κρεβάτι, το οποίο σε αυτή την περίπτωση θα χρησιμοποιηθεί για φιλοξενία κάποιου φίλου των παιδιών. Επίσης υπάρχουν και  δύο συρτάρια για αποθηκευτικό χώρο, κάτι απαραίτητο για την οργάνωση των μικρών παιδικών δωματίων. Έτσι έχουμε χαμόγελα και από τα παιδιά και από την μαμά για τις υπέροχες αυτές λύσεις και διευκολύνσεις.

Για να μην κλείνει το δωμάτιο, δεν τοποθετήθηκε σκάλα αλλά σκαλοπάτια / συρτάρια με αποθηκευτικό χώρο. Μια ακόμα όμορφη και λειτουργική λύση.

Αργότερα, όταν ο μικρότερος ξεκινήσει και αυτός το σχολείο, μπορούν να φύγουν τα σκαλοπάτια και να μπει η σκάλα. Ένα ακόμα γραφείο μπορεί να τοποθετηθεί στην θέση τους για τις ώρες της μελέτης και της δημιουργίας του.

Την κουκέτα συμπληρώνει όμορφα ένα γραφείο στους ίδιους χρωματικούς συνδυασμούς με μια λιτή αλλά συνάμα όμορφη σύνθεση από ράφια και ανοιχτά και κλειστά κουτιά. Η συρταριέρα που επιλέχθηκε είναι τροχήλατη. Για να την μετακινούν και να μην εμποδίζει το άνοιγμα του συρόμενου κρεβατιού και των συρταριών.

Η ντουλάπα φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει από το δωμάτιο. Λόγω του μικρού του μεγέθους, έγινε συρόμενη και όσο το δυνατό μεγαλύτερη για να καλύψει όλες τις ανάγκες των παιδιών μέχρι και την ενηλικίωση τους.

Έτσι λοιπόν διαμορφώθηκε το συγκεκριμένο παιδικό δωμάτιο για τους δύο μικρούς μας φίλους.

Όλοι εμείς, στην εταιρεία Saltas Έπιπλο, ευχόμαστε να τα χαρείτε. Εγγυόμαστε ότι η άριστη κατασκευή τους θα κρατήσει για πολλά πολλά χρόνια.

Γιατί να φτιάξετε το παιδικό δωμάτιο σε εμάς;

Το πλεονέκτημα των επίπλων μας είναι πως μπορούν να κατασκευαστούν ακριβώς στα μέτρα που τα χρειάζεστε. Η έμπειρη ομάδα μας, τόσο στο συμβουλευτικό κομμάτι της διάταξης του δωματίου όσο και στο κατασκευαστικό κομμάτι, μπορεί να σας προσφέρει λύσεις εκεί που μπορεί να βλέπετε μόνο προβλήματα. Κατασκευάζουμε τα παιδικά δωμάτια των ονείρων σας, με σκοπό την ικανοποίηση και την ευτυχία στα μάτια των παιδιών που θα τα χαρούν.

Αν και εσείς επιθυμείτε να φτιάξουμε μαζί το παιδικό δωμάτιο που φαντάζεστε, μην διστάσετε να μας καλέσετε τώρα στο 2310722586.

Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστείτε και θα σας προσφέρει τις λύσεις που χρειάζεστε. Είτε πρόκειται για ένα μεγάλο παιδικό δωμάτιο είτε για κάποιο μικρό με ιδιαιτερότητες, έχουμε την εμπειρία να το διαμορφώσουμε και να γίνει απόλυτα λειτουργικό και όμορφο.

Αν πάλι θέλετε να δείτε πως θα γίνει ακριβώς το δωμάτιο σας με τα χρώματα και τα έπιπλα που επιλέξατε πριν την κατασκευή τους, τότε υπάρχει η λύση του φωτορεαλιστικού σχεδίου. Ο έμπειρος συνεργάτης μας θα τοποθετήσει τα έπιπλα στην διάταξη που επιθυμείτε. Έτσι θα έχετε μια πιο σφαιρική εικόνα πριν την κατασκευή και τοποθέτηση τους.

Επικοινωνήστε τώρα