Ένα μινιμαλιστικό εφηβικό δωμάτιο

Ολοκληρώνοντας αυτό το εφηβικό δωμάτιο σταθήκαμε στο κέντρο του δωματίου και το χαζεύαμε για μερικά λεπτά.

Η δουλειά ήταν εξαιρετική και το τελικό αποτέλεσμα μοναδικό. Σε minimal στυλ, με καθαρές γραμμές και λείες επιφάνειες, επιλέγοντας το λευκό με το γκρι χρώμα για να ενισχύσουμε τη φωτεινότητα του δωματίου.
Όλα τα παιδικά έπιπλα που συνθέτουν αυτό το δωμάτιο έχουν το δικό τους χαρακτήρα.

Το κρεβάτι είναι απόλυτα λειτουργικό καθώς έχει τρία συρτάρια αποθήκευσης και ένα ενιαίο. Προσθέσαμε επιπλέον χώρους αποθήκευσης στα σκαλοπάτια του κρεβατιού και στο κρυφό μπαούλο έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε όλους του χώρους.

Το γραφείο αποτελείται επίσης από ντουλάπια, όπου τα κλειστά με τα ανοιχτά εναλλάσσονται για να μη δημιουργούνται μεγάλοι όγκοι στο χώρο.

Η ντουλάπα κατασκευάστηκε συρόμενη για να εξοικονομηθεί χώρος μέσα στο δωμάτιο και να είναι πιο σωστά οργανωμένος ο χώρος στο εσωτερικό της.

Φυσικά μέσα από ένα κοριτσίστικο εφηβικό δωμάτιο δε θα μπορούσε να λείπει ο καθρέφτης, ο οποίος συνδυάστηκε με ένα έπιπλο σε λιτή γραμμή για να δένει απόλυτα με τον υπόλοιπο χώρο.

Αν επιθυμείτε την την κατασκευή ενός παιδικού δωματίου από την αρχή όπως το έχετε φανταστεί, μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε. Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα.