Πώς επιλέγω το σωστό γραφείο για το παιδί μου

Ξεκινώντας κάποιος την έρευνα για την επιλογή του παιδικού γραφείου, βρίσκει στην αγορά λύσεις που είναι τυποποιημένες και λύσεις που φτιάχνονται στα μέτρα του δωματίου και φυσικά σύμφωνα με τις ανάγκες του παιδιού.

Ειδικά διαμορφωμένη σύνθεση γραφείου

Πριν την τελική απόφαση θα πρέπει ο γονιός να γνωρίζει ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα ενός γραφείου που θα δημιουργηθεί ειδικά για το παιδί του έναντι αυτού που δεν υπόκειται σε τροποποιήσεις.

Μελέτη σύνθεσης γραφείου

Ένα γραφείο που θα κατασκευαστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του παιδικού δωματίου, σημαίνει ότι πριν φτάσει στην παραγωγική διαδικασία θα μελετηθεί ποια είναι η ιδανική θέση του σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα έπιπλα που υπάρχουν στο δωμάτιο ή πρόκειται να τοποθετηθούν μελλοντικά.

Γραφείο HEART

Παραδείγματος χάρη η ιδανική θέση για το γραφείο είναι εκεί οπού θα υπάρχει άπλετο φυσικό φως, δίπλα από ένα παράθυρο ή μία μπαλκονόπορτα. Επιπρόσθετα θα κατασκευαστεί στα μέτρα της θέσης αυτής, εκμεταλλευόμενοι όλο το διαθέσιμο μήκος και πλάτος για να μπορεί το παιδί να εργαστεί με άνεση και να μπορεί να κινείται στο χώρο δίχως να τον εμποδίζουν τα υπόλοιπα έπιπλα.

Σύνθεση με βιβλιοθήκες και επιτοίχιους αποθηκευτικούς χώρους

Επίσης από αισθητικής πλευράς καταλήγοντας σε ένα custom-made γραφείο μας δίνεται η δυνατότητα να το συνδυάσουμε με χώρους αποθήκευσης όπως βιβλιοθήκες ή κρεμαστά ντουλάπια που θα είναι κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό και στην ίδια χρωματική απόχρωση για να δημιουργηθεί μία σύνθεση με αρμονικό αποτέλεσμα.

Το να καταλήξει ο γονιός στην επιλογή «γραφείο στα μέτρα μου» μπορεί να μοιάζει πιο χρονοβόρα διαδικασία και ίσως πιο ακριβή επιλογή από το τυποποιημένο γραφείο, αλλά σίγουρα η εργονομία και η λειτουργικότητα που θα έχουν διάρκεια μέχρι το παιδί να ολοκληρώσει τη σχολική του πορεία, θα τον οδηγήσουν στη σκέψη ότι η ιδανική λύση είναι αυτή που επέλεξε.

Μάθετε πως μπορείτε να σχεδιάσετε την ιδανική σύνθεση γραφείου.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται