Νέα σειρά κρεβατιών KING & QUEEN

Λαμβάνοντας υπόψιν τα θέλω και τις ανάγκες των γονέων και των παιδιών, σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε τη νέα σειρά κρεβατιών KING & QUEEN. Κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο οξιάς στον σκελετό και από βακελίτη στα πλαϊνά, την πλάτη και τις μετόπες αποτελούν την ιδανική λύση όταν δεν θέλουμε απλά ένα μονό κρεβάτι για το παιδικό δωμάτιο, αλλά πολλά περισσότερα στην καλύτερη τιμή!

Παιδική κουκέτα KING

Φυσικά δεν θα έλειπε από την σειρά η παιδική κουκέτα για δύο ή τρία παιδιά.

Η παιδική κουκέτα KING αποτελεί την ιδανική και οικονομικότερη λύση για δύο ή τρία παιδιά σε ένα δωμάτιο, με bonus δύο συρτάρια για αποθηκευτικό χώρο. Η όμορφη κατασκευή της ακολουθεί το στυλ της σειράς, με μασίφ ξύλο οξιάς στον σκελετό και βακελίτη στα πλαϊνά, την πλάτη και την μετόπη του συρόμενου κρεβατιού.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο φυσικό χρώμα της οξιάς είτε σε κάποιο χρώμα της αρεσκείας σας και να γίνει αποκλειστικά μόνο για εσάς. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους πολλούς διαφορετικούς κωδικούς βακελίτη που διαθέτουμε και να δημιουργήσουμε έτσι κάτι μοναδικό για το παιδικό δωμάτιο.

Στις μέρες μας που τα σπίτια / διαμερίσματα γίνονται όλο και πιο μικρά και κατ’επέκταση και τα παιδικά δωμάτια ακόμα μικρότερα, είναι επιτακτική ανάγκη να χωρέσουν έως και τρία (3) παιδιά σε ένα δωμάτιο. Η κουκέτα KING δίνει την λύση σε αυτό το πρόβλημα των ημερών σε ακόμη καλύτερη τιμή. Έτσι τα παιδιά έχουν το καθένα το δικό του κρεβάτι και τον αποθηκευτικό χώρο που χρειάζονται.

Σε φυσικό οξιά
Σε λευκό χρώμα οξιά

Παιδικός καναπές κρεβάτι KING

Ο παιδικός καναπές κρεβάτι KING είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε στον ίδιο χώρο που θα καταλάμβανε ένα απλό μονό κρεβάτι, να έχετε και ένα συρόμενο δεύτερο κρεβάτι, είτε για δεύτερο παιδί στο ίδιο δωμάτιο είτε για φιλοξενία, αλλά και δύο συρτάρια για αποθηκευτικό χώρο. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα και σε ακόμα καλύτερη τιμή.

Όπως και στην κουκέτα King έτσι και στον παιδικό καναπέ κρεβάτι μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα της οξιάς και τον βακελίτη. Έτσι θα προκύψει ένας μοναδικός συνδυασμός για το παιδικό σας δωμάτιο.

 

Σε λευκό οξιά
Σε φυσικό οξιά

Καναπές κρεβάτι QUEEN

Γιατί δίπλα από τον βασιλιά, δεν γίνεται να λείπει η βασίλισσα.

Ο καναπές κρεβάτι QUEEN έρχεται να συμπληρώσει την νέα σειρά κρεβατιών με φρέσκο και ιδιαίτερο σχεδιασμό.

Είναι κατασκευασμένος από μασίφ ξύλο οξιάς στον σκελετό. Βακελίτη υπάρχει στα πλαϊνά, την πλάτη, τις μετόπες των συρταριών και την ραφιέρα.

Δίνει την εντύπωση ενός υπερυψωμένου κρεβατιού αλλά στην ουσία το συνολικό του ύψος είναι 80 cm. Προσδίδει ιδιαίτερο στυλ σε κάθε δωμάτιο που θα τοποθετηθεί και γίνεται η βασίλισσα του χώρου!

Ο καναπές κρεβάτι QUEEN διαθέτει δύο μεγάλα και ευρύχωρα συρτάρια, ικανά να καλύψουν τις ανάγκες του παιδιού για αποθηκευτικό χώρο. Στο μέσο του κρεβατιού υπάρχει μια μικρή σκάλα για να ανεβαίνει το παιδί εύκολα στο κρεβάτι. Αλλά και δύο μεγάλα προστατευτικά κάγκελα δεξιά και αριστερά. Στον κενό χώρο πίσω από την σκάλα υπάρχει μια μικρή ραφιέρα με ένα ράφι για τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού.

Επιλέξτε ανάμεσα σε φυσικό οξιά, σε λευκό χρώμα ή σε όποιο άλλο χρώμα σας αρέσει και ανάμεσα στους κωδικούς βακελίτη που θα βρείτε στις επιλογές.

Σε λευκό οξιά
Σε φυσικό οξιά

 

 

 

 

 

 

Στην Saltas Έπιπλο στόχος μας είναι να δημιουργούμε και να κατασκευάζουμε έπιπλα που δίνουν λύσεις στις ανάγκες των γονέων και σε υπέροχα σχέδια για την ευχαρίστηση των παιδιών. Οι προτάσεις μας είναι με την καλύτερη ποιότητα των υλικών. Οι βαφές που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικές, νερού, κατάλληλες για παιδικά δωμάτια. Η κατασκευή γίνεται πάντα με γνώμονα την ασφάλεια του παιδιού και την μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο και την συχνή χρήση.

Αν αναζητάτε έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο, είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο για το παιδί σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας